Brenda Wouters, geregistreerd mondhygiënist; bevlogen professional met hart voor haar cliënten

Brenda Wouters, bachelor of health; bevlogen mondhygiënist met hart voor haar cliënten

Brenda Wouters, uw mondhygiënist

 

Op jonge leeftijd ambieerde ik al een carrière in de mondzorg; ik raakte gefascineerd door het gebit na mijn behandeling bij de orthodontist. Na het behalen van mijn diploma tandartsassistente, heb ik eerst een jaar gewerkt om ervaring op te doen in de tandartspraktijk, vervolgens koos ik voor Mondzorgkunde aan de Hogeschool Utrecht, met Parodontologie als minor (specialisatie keuzevak).

Zeer ruime ervaring als mondhygiënist
Sinds 2006 werk ik als tandartsassistente. Tijdens mijn studie Mondzorgkunde werkte ik ook als tandartsassistent en preventie-assistent. Ik werd een trouble-shooter, waardoor ik inzetbaar was in vele praktijken door het hele land. Hierdoor heb ik veel ervaring op gedaan in meerdere facetten binnen de tandheelkunde. Zoals bijvoorbeeld kindertandheelkunde, implantologie en parodontologie.

Tijdens het laatste jaar van mijn studie werkte ik parttime bij een verwijskliniek voor implantologie en parodontologie, na het afronden van mijn studie ben ik hier als mondhygiënist blijven werken. Daarnaast ben ik 2015 van start gegaan als zelfstandige mondhygiënist bij Mondhygiënepraktijk Hoogland, waar ik de werkzaamheden van mevrouw van der Werff-Oor overnam.

Vanaf de start van mijn carrière tot de dag van vandaag heb ik veel ervaring opgedaan met angstige cliënten, kinderen, jonge en oudere cliënten met een scala aan mondzorgbehoeften.

Sinds 2020 ben ik moeder geworden en werk ik doorgaans op dinsdag, woensdag en vrijdag. Vanaf juni 2020 werkt  ook mondhygiënist Kicky Sijbrands bij onze praktijk. Haar vaste werkdag is de maandag.

APK voor het gebit
Onze visie: je hoeft geen mondzorgproblemen te hebben om beter te worden van een behandeling van een mondhygiënist. Goede mondhygiëne is van essentieel belang voor een sterk gebit en gezond tandvlees. Het verkleint de kans op tand- en tandvleesproblemen; zie het als een APK voor uw gebit.

BIG-registratie
Brenda Wouters BIG-nummer 69928771679
Kicky Sijbrands BIG-nummer 49929209179