Brenda Wouters, geregistreerd mondhygiënist; bevlogen professional met hart voor haar cliënten

Brenda Wouters, bachelor of health; bevlogen mondhygiënist met hart voor haar cliënten

Brenda Wouters, geregistreerd mondhygiënist en praktijkhoudster

Brenda Wouters, geregistreerd mondhygiënist en praktijkhoudster

Op jonge leeftijd ambieerde ik al een carrière in de mondzorg; ik raakte gefascineerd door het gebit na mijn behandeling bij de orthodontist. Na het behalen van mijn diploma tandartsassistente, heb ik eerst een jaar gewerkt om ervaring op te doen in de tandartspraktijk, vervolgens koos ik voor Mondzorgkunde aan de Hogeschool Utrecht, met Parodontologie als minor (specialisatie keuzevak).

Zeer ruime ervaring als mondhygiënist
Sinds 2006 werk ik als tandartsassistente. Tijdens mijn studie Mondzorgkunde werkte ik ook als tandartsassistent en preventie-assistent. Ik werd een trouble-shooter, waardoor ik inzetbaar was in vele praktijken door het hele land. Hierdoor heb ik veel ervaring op gedaan in meerdere facetten binnen de tandheelkunde. Zoals bijvoorbeeld kindertandheelkunde, implantologie en parodontologie.

Tijdens het laatste jaar van mijn studie werkte ik parttime bij een verwijskliniek voor implantologie en parodontologie, na het afronden van mijn studie ben ik hier als mondhygiënist blijven werken. Daarnaast ben ik 2015 van start gegaan als zelfstandige mondhygiënist bij Mondhygiënepraktijk Hoogland, waar ik de werkzaamheden van mevrouw van der Werff-Oor overnam.

Vanaf de start van mijn carrière tot de dag van vandaag heb ik veel ervaring opgedaan met angstige cliënten, kinderen, jonge en oudere cliënten met een scala aan mondzorgbehoeften.

APK voor het gebit
Onze visie: je hoeft geen mondzorgproblemen te hebben om beter te worden van een behandeling van een mondhygiënist. Goede mondhygiëne is van essentieel belang voor een sterk gebit en gezond tandvlees. Het verkleint de kans op tand- en tandvleesproblemen; zie het als een APK voor uw gebit.

BIG-registratie
Brenda Wouters BIG-nummer 69928771679

Kicky Sybrands, geregistreerd mondhygiënist

Vanaf 2011 werk ik in de tandheelkunde als tandarts- en preventie assistent. In 2017 studeerde ik af als mondhygiënist. Door de vele ervaringen in de praktijk als tandartsassistente, stagiaire en hierna als mondhygiënist in de preventieve mondzorg, parodontologie, implantologie en door mijn specialisatie in het behandelen van kinderen ben ik breed opgeleid.

Het bieden van kwalitatieve zorg waarbij nauwkeurige handvaardigheid gecombineerd wordt, maakt de mondzorg voor mij de ideale beroepsgroep. Bij de uitoefening hiervan vind ik rust en transparantie erg belangrijk.

In mijn vrije tijd reis en sport ik graag. Helaas moest ik mijn wereldreis in 2020 afbreken, welke ik graag nog eens afmaak.

BIG-registratie
Kicky Sijbrands BIG-nummer 49929209179

Laura Nijen Twilhaar, office manager

Mijn naam is Laura Nijen Twilhaar en per december ’22 ben ik werkzaam als office manager bij Mondhygiënepraktijk Hoogland. U zult mij treffen op maandag t/m donderdag tot 14:00 uur. Ik beantwoord graag uw vragen telefonisch, per mail of in de praktijk.

Ik ben trotse moeder van 2 dochters (5 en 7 jaar) en woon samen met mijn gezin, kat en 2 cavia’s in Amersfoort. Naast het werken in deze praktijk werk ik met kinderen in mijn eigen kindercoachpraktijk in Amersfoort.

Ik vind het fijn om het verschil te kunnen maken voor iemand en om van betekenis te kunnen zijn. Dit vind ik terug in mijn werk in beide praktijken. Dit alles tezamen zorgt voor een heel mooie en uitdagende combinatie. In mijn vrije tijd houd ik van lekkere dingen bakken met de kinderen en hardlopen.

Ik maak graag kennis met u.
Tot ziens in de praktijk!

Priscilla Slob, mondhygiënist

Mijn naam is Priscilla Slob en ik ben in 2012 afgestudeerd aan de Hogeschool Inholland Amsterdam (ACTA).
Als jong meisje vond ik het altijd al leuk om naar de tandarts te gaan, dit vak heeft me dan ook altijd geboeid en gefascineerd, vandaar mijn keuze voor de opleiding Mondzorgkunde.

Tijdens mijn studie heb ik in meerdere praktijken als assistent en preventie-assistent gewerkt en zo de verschillende facetten van het vak doorlopen en kennis opgedaan.
Als specialisatie heb ik gekozen voor kindertandheelkunde, maar iedereen is welkom in mijn stoel. Ik luister naar de wensen van de patiënt en wil zo samen het beste resultaat behalen. Mijn doel is dat iedereen, jong en oud, zich op zijn gemak voelt en met een lach de praktijk verlaat. Daarnaast ben ik ook werkzaam in een algemene praktijk in Soest, waar ik intensief samenwerk met tandartsen en (preventie) assistenten.
In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten en doe ik leuke dingen met mijn vriendinnen, partner en bonusdochter.

Youssra Aassafro, mondhygiënist